Som om det var detta det skulle handla om

Jag känner mig helt humorlös idag. Som om jag vore bakfull. Jag hade världens adrenalinrush hela eftermiddagen igår, och det ägnade tiden åt att tokdiska ALLT porslin. Det räckte uppenbarligen inte med att diska det som var smutsigt, nej jag gav mig såklart på att diska det rena porslinet också. Because fuck lagom, right? (Ja, jag är dum i huvudet på riktigt). Jag hade allsång också. Det är lite obligatoriskt när man diskar. På något vänster lyckades jag återskapa relationen till MIKA. Ni vet, den där sångaren som var snorpopulär när jag var typ tolv. 
 
Jag låter lite som en korsning mellan Långben och valfri karaktär från Mupparna (förslagsvis den Svenska Kocken) när jag sjunger, så jag hoppas för grannarnas skull att de inte satt med ett glas mot väggen och lyssnade på eländet. Men det är i alla fall sjukt effektivt när man ska diska!
 
Så, nu har ni fått en lagom lång utläggning om diskning, intressant va? Det jag ville komma fram till var att jag har inlett dag fem av ledighet. Vilket är helt ologiskt i mitt huvud. Jag har gjort allt som går att göra när man är ledig. Idag ska jag träna med min PT igen, förra passet var i fredags och jag har så snormycket träningsvärk i låren att jag fortfarande inte kan sätta mig på toaletten som en normal människa. Idag är det överkropp som står på schemat, det betyder att jag kommer vara en grönsak i minst en vecka. (OCH HUR SKA JAG ÖVERLEVA TJURRUSET PÅ LÖRDAG JAG FATTAR INTEEEH). Som tur är har jag massage på onsdag så livet är rätt nice ändå (tummen upp!).
 
Nog med babbel. Dagens status. Ser lite ut som Gollum. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

Hehe vad fin bild :P

Svar: Haha tack!
Vilja - Train Eat Live

2014-09-08 @ 14:50:54
URL: http://oslofru.com/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin