Satans förbannade satkärringar!

Finns det något jag tycker är absolut genomvidrigt så är det mobbning. Mobbning i alla former, för det finns överallt. Folk mobbas i kompisgängen, i skolklasserna, på förskolan... Och på arbetsplatsen. Jag tar så fruktansvärt illa vid mig när en människa blir utsatt för andra människors elakheter. 
 
Du som känner att det är OK att trycka ned och vara elak mot en annan människa - hur FAN är du funtad? Sprang du in i en vägg när telefonen ringde och du satt på toaletten, så du tappade balansen när du inte hann få upp byxorna? Har du ingen fritid utanför jobbet så du måste gotta dig i att skapa konflikter, osämja och fruktansvärt dåliga känslor hos andra människor? Tänder du på att andra mår dåligt?
 
Väx upp för i helvete. Skaffa dig ett JÄVLA LIV. 
 
Jag tror inte på att det skulle vara dåligt självförtroende eller kass självkänsla som är ursäkten, det är bara pissiga jävla ursäkter. Du som mobbar är felprogrammerad, du har inte förstått hur illa en handling kan göra en annan människa. Och om du nu HAR förstått vad det är du håller på med, så har du absolut ingen känsla för respekt och förmodligen njuter du väl av att vara taskig. 
 
Nu är jag arg. Med all jävla rätt. 
 
Känner du träffad? Be my guest - dags att kliva ut ur ditt ruttna skatbo och inse vad du ställt till med. 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin