Rollin' in mah Buttmobile

De senaste två veckorna har jag verkligen suttit och hetsåkt mellan Katrineholm och Nyköping. Man skulle nästan kunna tro att det är ROLIGT att åka den vägen, så mycket har jag åkt. Det är nästan så man skulle kunna tro att jag låste ytterdörren i Nyköping och  sedan glömde nycklarna i Katrineholm med FLIT bara för att få åka ett ärevarv motorvägen-björkvik-katrineholm-björkvik-fanocksåmotorvägenavstängd-jönåker-nyköping. Så roligt är det. 
 
Hur som helst, min andra jobbvecka i Katrineholm har inletts och jag trivs sjukt bra. Nog om det, för jag måste berätta en helt brutal sak som är viktigare än ALLT annat här i världen!! 
 

Min bil. Nej, min BUTTMOBILE (Försöker faktiskt vara lite innovativ här, batmobile är ju så himla mainstream) har blåtand. Sjukaste. Först upptäckte jag det när jag insåg att jag satt och pratade med bilen (alltså jag är faktiskt normal egentligen). Och spenderar man väldigt väldigt mycket tid med sin bil så blir det liksom så att man lär känna varandra lite bättre. Så det dröjde inte länge innan jag faktiskt ringde upp folk. Med buttmobilen. 
 
Sedan råkade jag playa Spotify. 
 
Och då ballade det ur. 
 
Så nu har jag buttmobilen spelat min telefons musik UTAN SLADD. Galet. Och jag vet att det är 2014, men låt oss vara lite allvarliga här ett ögonblick. Jag är ju FREAKIN' BUTTMAN!!! 
 
#Dethärskabarahändapåfilm
 
 
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin