I'm not going anywhere

Idag har jag betat av vårdcentralskolanyköpingfårtidningsintervjukatrineholmhästaffärblomaffärbjörkvikjönåkerstalletridturhästgos... Och tolv timmar senare fick jag äntligen gå på toaletten. Har nog aldrig varit så kissnödig i hela mitt liv. 
 
Var hos fåren i två timmar tillsammans med Hanna. Vi har betat av bland annat mycket gos och bus, till slut blev le fluff till och med lite trötta på oss (mig) och gick iväg och käkade gräs i stället. Superfluffiga, välborstade och nogsamt motionerade. 
 
Så vi satte oss i fjärilsbilen och åkte vidare, stannade vid Ingvaldstorp och tittade på blommor. Jag vill ha en kaktus. Det känns som att en kaktus faktiskt har potential att överleva i mitt hem. Den enda gröna och till synes levande plantan i mitt hem är nämligen min plastblomma. 
 
Efter de rullade vi vidare till mah stable. Där det just nu pågår någon form av minihäst-apokalyps. Sommarens minisar har nämligen anlänt. Och de är "typ asså sjukt många och sjukt små liksom". Red ut en sväng med Hanna på Hedda och Sofia också. Underbart hur långa dagarna är nu, man hinner med så mycket innan det blir mörkt!
 
Lillen ville inte in i stallet. Så hon satte sig ned. (Jag hoppas att Sofia inte tar efter och lär sig att protestera på det sättet, det skulle försvåra vår relation avsevärt). 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Nej men sluta så söt! Och så många ponnypruttar!

Svar: :D Haha ja hur många som helst!
Vilja - Train Eat Live

2014-05-06 @ 22:33:58
URL: http://stjarnstralar.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin