Hej Kaktus har du mött Minimannen?

För lite bakgrundsinformation:
 
Jag är inte den som är den där superhajpade trädgårdsmästaren som bor i sina trädgårdsvantar och alltid har en näve frön i fickan. Jag är inte heller den där väluppfostrade kom-ihåg-nu-lilla-gumman-att-vattna-blommorna-så-de-är-gröna-och-fina. Nej jag är inte ens den där vattna-blommorna-så-de-inte-dör-tjommen. Snarare lite mer den där "oj, här var det lite dött". Eller lite mer den där som kommer på framåt jul att jag inte vattnat blommorna sen Lucia. Året innan. 
 
Så efter att med halvmesigt brutalt våld och långsam tortyr dödat min svärmorstunga som jag en gång i tiden fött upp själv, och därefter levt med plastväxter i någon form av förnekelseaktig idyll av att jag åtminstone har lite gröna fingrar (jag svär, mina plastväxter ser faktiskt nästan riktiga ut!) har jag nu köpt kaktusar. 
 
Kaktusar.
 
Typ tolv för att vara exakt. För jag tänker som så att om jag köper jävligt många så gör det inte så mycket om det blir ett visst svinn. 
 
Så igår planterade jag alla mina kaktusar (och en aloe vera och några andra skumma blommor som ser ut att komma från någon form av tropisk dinosaurietid. De såg hållbara ut i alla fall) och blev fett nöjd. 
 
Idag upptäckte Minimannen dessa fantastiska skapelser. Och ansåg direkt att de var hans. Han började med att slicka på dem. Något jag tyckte verkade aningens korkat (jag menar, vem fan SLICKAR på en KAKTUS?). Sedan såg han visst någon form av buspotential i mina små växter. 
 
Nu är resten historia och jag har någon form av kaktuskyrkogård hemma i stället. 
 
TACK. Vafan.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefine-utlandssvenskan

Fy fan vad elakt av Minimannen!:(

Svar: Ja, sjukt taskigt :(
Vilja - Train Eat Live

2014-05-25 @ 15:58:55
URL: http://yohseefeen.blogspot.se
Postat av: Esther

Ajdå... det var en väldigt fin plantering iaf. Innan det blev en kyrkogård

Svar: Haha tack!
Vilja - Train Eat Live

2014-05-29 @ 07:13:57
URL: http://esthermanchester.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin