Well, I guess things is... Just different. Here.

Sitter i godan ro och bygger hus på the sims i stället för att plugga. Plötsligt hör jag ett "Haaaallå!". Låter precis som min bror, så jag "hallåar" tillbaka och bryr mig inte nämnvärt. Sedan hör jag ett "Jaha, är han inte hemma?".
 
Ungefär där förändrades mitt ansiktsuttryck från trött-och-tämligen-uttråkad till "wait-what??!". Går ut i hallen, hinner knappt genom vardagsrummet innan en snubbe jag inte alls vet vem det är stövlar fram och utbrister "tjena, du, har du fiskmat? Har precis köpt nya fiskar och upptäckte att maten var slut, de är helgalna, behöver bara lite grann och skulle helst slippa åka in igen". 

Jag, fortfarande ett frågetecken, svarar "visst", tar fram fiskmaten och dumpar några flingor i hans hand. Han tackar och bockar, vänder om och är på väg ut. Mitt i dörren vänder han sig om med uttrycket av att någon just tänt en glödlampa ovanför hans huvud; "Jaha, är du hans dotter??". "Japp", svarar jag. Sedan gick han. 
 
Och jag ser fortfarande ut som ett frågetecken. Är inte helt van vid hur systemet funkar i en by där alla känner alla. När man bott i en stad där ingen känner ingen i flera år så tappar man liksom det där. Jag menar, jag gör ju ninjamoves hela vägen till ytterdörren när folk plingar på lite spontant och oförberett hemma hos mig i Nyköping, i tron att någon suspekt knivmördare ska stå på andra sidan dörren. 
 
Här plingar man visst inte ens. 
 
(För den som inte förstod det är jag alltså hos min far).
 
Mina guldfiskar!

Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

Har du tagit fiskbilden själv!? Den var superfin!

Svar: Yes det har jag! Tack! :)
Vilja - Train Eat Live

2014-03-26 @ 20:27:08
URL: http://fkdressyr.blogg.se
Postat av: Tuuli Elmgren

Sv; Tack!

2014-03-29 @ 06:13:40
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin