Ett kilo ris! TIO KILO RIS!

Jag har typ tre års förbrukning av ris hemma. Eftersom min pappa är så fantastiskt fantasifull när det kommer till födelsedagspresenter, att jag fick en säck (en SÄCK) med ris när jag fyllde 18. Men jag fick tjugo kilo kattsand också så jag klagar inte!
 
Hur som helst har jag väl tänkt de senaste månaderna att det kanske är bra att använda mitt ris någon gång under min livstid. Har inte riktigt kommit till skott med den biten för att det är så (ursäkta språket) förbannat jävla tråkigt att koka ris. Och det blir seriöst aldrig bra. Jag är ungefär lika bra på att koka ris som öknaeleverna är på att poppa popcorn. Alla som känner en öknaelev vet att det är way beyond bottennivå i kunskap, med tanke på hur många gånger brandkåren varit ute för att något smartskaft tänt eld på micron. 
 
I alla fall. Idag kokade jag ris, stekte kyckling, blandade ihop joxet och tillsatte (laktosfri) lätt créme frâiche med smak av paprika och chili. Först var det varmt som satan, sedan starkt som satan, men efter en stund blev det riktigt gott. Så dagens middag får fem av fem kycklingar i betyg. 
 
(Tips: Vill du vara singel för evigt men ha en rätt rolig vardag, så rekommenderar jag dig att lyssna på Povel Ramel när du lagar mat.)
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag säger bara en sak: riskokare. Inga fler kastruller som kokar över, där risavkoket bränner fast i plattan och lämnar ett permanent avtryck som man till ljudet av vilda svordomar försöker eliminera. Riskokare, guds gåva till de människor som inte begåvats med matlagningskunskap. Som Helen sjunger "jag vore ingenting om du inte fanns", tillägnat riskokaren.

Svar: Åååååh, det ska jag spana in!
Vilja - Train Eat Live

2014-07-10 @ 18:16:52
URL: http://idakck.wordpress.com
Postat av: Clara

Såg riktigt mums ut! Och haha! man kanske borde döpa brända popcorn till ökna-popcorn!

Svar: Haha ja! Är det några som inte kvalificerar sig för att jobba på en popcornfabrik så är det Öknaelever.
Alternativt skulle Nordkorea kunna skapa ett popcornvapen, då kvalificerar öknaelever sig utmärkt.
Vilja - Train Eat Live

2014-07-11 @ 10:31:40
URL: http://mittlivsomjonsson.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin