Dagens ansträngning by Minimorsan

För två år sedan valde jag att köpa en fantastiskt vacker lägenhet, med fyra meter i takhöjd och ett fönster som är ca 3 meter brett och 3,5 meter högt. Jag har förmiddagssol och eftermiddagssol... Och mitt-på-jävla-dagen-sol. 
 
Köp aldrig en sådan lägenhet.  Så vida ni inte vill ha ett växthus eller är ovanligt förtjusta i tropisk värme. 
 
Missförstå mig inte, jag älskar min lägenhet. Men när temperaturen i precis hela lägenheten uppmäter till 45 grader och fönstret är ungefär fjorton gånger förstort för att några gardiner ska passa (vi fick en offert av en gardinhandlare för något år sedan, men drog öronen åt oss rätt snabbt när det skulle kosta 11.000:- för gardiner i ETT fönster) så är det nästan en fysisk ansträngning att vistas hemma. 
 
Men gillar man att praktisera en mindre variant av global uppvärmning, alternativt är överförtjust i tropiska växter eller vill rädda regnskogen genom att göra en biotop i sitt eget vardagsrum så - BE MY GUEST. När du sitter i hotpants och sportbh i badkaret för att datorn inte ska klibbas fast på låren pga svett har det liksom passerat alla gränser av uthärdligt som finns. 
 
Några som gillar detta är dock le cats. De steker i solen och latar sig hela dagen. Därför tänkte Minimorsan visa upp hur dagens fysiska ansträngning ser ut. Nämligen:
 
1. Sola på denna sidan.
 
 
 
... 2. Och sola på denna sidan:
 
 

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Så söt och fina bilder :)

Svar: Tack så mycket!
Vilja - Train Eat Live

2014-07-10 @ 20:47:51
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Josefine-utlandssvenskan

Haha fy, jag lider med dig!

2014-07-12 @ 20:45:11
URL: http://yohseefeen.blogspot.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin