Ny hårfärg!

Det är ju ändå nytt år. Och jag har ändå låtit håret växa vilt och okontrollerat i flera veckor nu sedan jag färgade utväxten sist. Och jag hade ändå flera meter lång utväxt (eller  något sådant). Och jag råkade ju ändå faktiskt ha hårfärg hemma eftersom jag tänkte färga håret i typ början av december eller något sådant. 
 
Så eftersom alla mina vänner valt att spendera sin fredagkväll på krogen, och jag råkat välja att sitta hemma med ett halvt kilo vindruvor och en flaska loka så tänkte jag att VARFÖR INTE?
 

Jag blev dessutom sugen på att göra en ombre. Jag kan inte göra så mycket med mitt hår just nu - bästa färgen jag kan ha är rött, jag vill inte klippa av skiten och jag kan inte göra det fem dm längre på en timme heller. Så jag tyckte ombre var en bra idé. Tog mina presentkort och gick ned på stan, köpte lite mer hårfärg på Åhléns och lite annat smått och gott på H&M (DET FÅR NI SE I MORGON!!). 
 
Så med paus för vindruveätning och lokadrickning och allmänt slösurfande på min relativt överanvända dator, satte jag därför igång med Uppdrag Hårfärgning. Börjar ändå få in snitsen med att färga håret - kan inte Karro göra det så gör jag det själv, helt enkelt. 
 
Tänkte fota före och efterbilder, och eftersom det har en tendens att balla ur lite grann när jag håller i kameran och står framför den på samma gång, så låter jag väl bilderna tala för sig själva:
 
Tre meter lång utväxt och sovrufs, senaste modet:
 
Och eh ja, jag passade på att prova min nya eyeliner som också fick följa med hem från Åhléns. Just för att jag i princip aldrig använder eyeliner. Vilket mest beror på att jag är allmänt askass på att applicera just eyeliner. 
 
Sedan gick det visst uför... 
 
 
Sedan råkade det visst vara så att det följde med svarta handskar i hårfärgsasken. Och jag kan liksom inte låta bli att tycka att det ser lite mordiskt ut. Så när jag såg att det följde med svarta handskar även i den andra hårfärgsförpackningen (ombren) så kunde jag inte låta bli att ta lite mordiska bilder också.
 
 
SLUTRESULTAT! Universums mesigaste ombre. Jag måste alltså göra om skiten i morgon för att få resultatet jag vill ha. Suck. Men mitt hår avgudade efterbehandlingen (topparna älskade väl kanske inte blekningen dock) så nu är det alldeles mjukt, fluffigt och lockigt. Vilket det inte kommer vara i morgon när jag sovit på det. Så jag får titta lite extra mycket på det innan jag somnar. Och ja, världens mest smickrande vinkel och pose och allt (eller inte), men det var då själva fan vad svårt det ska vara att ta en bild på sig själv där hela håret följer med. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Snygg hårfärg! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Vilja - Train Eat Live

2014-01-18 @ 12:03:02
URL: http://byrrebecka.blogg.se
Postat av: Rebecca

sv: nä det ser man inte så ofta. Letade som en galning efter en långhårig och hittat Maxis som skulle omplaceras! :)

Svar: Vilken tur du hade! :) Jag har haft två korthåriga normalfärgade och en vit/svart (vet inte korrekta färgbetäckningen - svart bandad?) :) Den sistnämnda var min favorit färgmässigt, men den normaltecknade hanen (Vilding) var nog min favorit överlag ^^
Vilja - Train Eat Live

2014-01-18 @ 12:37:37
URL: http://byrrebecka.blogg.se
Postat av: xolizzie.blogg.se

vad snygt!
sv: jaaa jag älskar färger o mönster o allt , älskar när de är "överdrivet " osv, kan aldrig bli för mkt <3

2014-01-19 @ 00:52:11
URL: http://xolizzie.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin