Min vackra vackra vackra klänning!

Alltså, jag är väl inte den som är den. Jag är ju egentligen den där som lätt kan gå runt i min reflexjacka och fula byxor. Ingen skulle lyfta på ögonbrynet om jag gick ut och slängde soporna i pyjamas trots att jag bor mitt i stan. 
 
Men så kommer vi till kategorin kläder. Vardagskläder. Klänningar. Och då blir jag en ha-galen, stereotypisk stadsflicka. Min garderob är välfylld (likaså min skohylla. Eller ja, jag äger ingen skohylla för jag lägger hellre de pengar skohyllan hade kostat på att köpa ett par skor). 
 
Så jag får väl kasta in handduken och erkänna att jag helt enkelt är en blandras. En blandning mellan materialistisk stadsflicka och stereotypisk "i don't give a damn"-lantis. (Vi möts på mitten, OK?). 
 
Så det är väl tur att jag inte svävar i det blå utan står ganska stadigt på denna jord. 
 
Men idag har jag svävat lite. För idag har jag fått mina drömmars klänning. Den klänning som fick mina ögon att formas till hjärtan och mitt hjärta att dunka lite hårdare. Bah, att man kan bli så förtjust i ett stycka tyg med några sömmar! Men det handlar om perfektion. PERFEKTION. 

Och inte var den dyr heller!
 
 
 
 
Det är alltså denna klänning:
 
 
 
Helt fantastisk.
 
Och för att dela med mig av lite kontrast i det hela så tänkte jag visa en bild på min stall-outfit (Lägg märke till de fina, fluffiga rosa strumporna):
 
 

Kommentarer
Postat av: mimi

Fantastisk! Du är så snygg!
PS. Tur att du påpekade strumporna, hade missat dem annars ;) HiHi

2014-01-23 @ 21:22:16
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin