Senaste tidens kreativitet

Det råkar ju vara så att jag håller på att fila på en barnbok. Det kommer ta tid, enormt mycket tid. Men jag skapar en hel värld av karaktärer och miljöer, så tid är vad det får ta! Just nu håller jag på att lära känna karaktärerna och få en bild i huvudet av hur deras värld ser ut - sedan ska jag börja fila på historierna och äventyren. Det här mina vänner, det kommer bli skitbra. Absolut skitbra! Bjuder på ett urval av karaktärerna:
 
 
 
Det gäller att hitta sin barnsliga sida, helt enkelt! Karaktärerna är långt ifrån klara - det handlar om utveckling, utveckling, utveckling. Men jag har en grund!
 
 

Kommentarer
Postat av: Louise

Men shit pommes så söta varelser du har kladdat fram! Målar du dem i akvarell? :)

Svar: Tack! Nej jag använder faktiskt tusch! (Promarkers) :) Är lite ny med denna form av teknik fortfarande, men det går framåt! :)
Vilja - Train Eat Live

2014-02-05 @ 17:40:09
URL: http://louisehaugen.blogg.se
Postat av: Josefine

Älskar din stil på dina teckningar!

Svar: Tack!!
Vilja - Train Eat Live

2014-02-06 @ 17:52:17
URL: http://yohseefeen.blogspot.se
Postat av: clara

Sitter själv och slipar på en bokide, jäklar va tid det tar! Jobbiga är om jag ligger i sängen för att sova och kommer på något och glömmer skriva upp det. Borta dagen efter. damn my minde!

Svar: Ja, och så måste man skriva synopsis och allt innan också... Verkligen heltidsjobb!
Vilja - Train Eat Live

2014-02-07 @ 15:29:11
URL: http://mittlivsomjonsson.blogg.se
Postat av: Maja

svar: jadu, jag är nog verkligen inte rätt man på att diskutera PM med, jag målar oftast bara med färgläggning och inte så mycket färgskiftningar, men det som kan underlätta om man vill att färgerna ska "glida ihop" mera så använd marker-papper, (blir så mkt snyggare resultat) sedan om börjar med att måla de partierna du vill färglägga med en blender-market (måste göra de ganska fort eftersom de torkar så himla snabbt) sedan läger du en färg längst kanterna sedan en annan färg inuti :) så lixom målar du över varandra så du får färgen jämn.
Ah det finns massa bra videos på youtube som du kan kolla in, är svårt att förklara!

2014-02-10 @ 14:30:20
URL: http://majyaa.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin