Le tatuering

Jag kom på att jag ju faktiskt inte delat med mig av min skapelse här på bloggen. Som rubriken så tydligt förklarar har jag alltså tatuerat mig. Eller ja, tatueraren har tatuerat mig. Bästa Amanda på Newschool Tattoos & Art i Katrineholm har förevigat motivet på min hud. 
 
Det slutgiltiga motivet valde jag sisådär åtta timmar innan jag fick nålen mot min hud, om man säger så. Jag har velat ha denna tatuering i 4-5 år och har även vetat budskapet bakom tatueringen så länge. Motivet däremot har varit svårt. Jag vill ju att det ska bli perfekt, så jag har filat på motivet sedan dess. Sedan tog jag tag i det och bestämde tid, bollade lite idéer, fick stavningshjälp och inspiration av bästa Norah Kohle och plötsligt bar det av åt rätt håll! Jag började bygga på en skiss som jag utvecklade ett par gånger, hittade det ultimata motivet.... Och finslipade det till slut ännu en gång natten innan min tatueringstid.
 
Tre och en halv timme satt jag i stolen, så jag kan säga att det är tur att jag har hög smärttröskel. Känner att tre och en halv timme av konstant smärta nog inte är någon höjdare, haha. Folk har dessutom tjatat om att mitt val av placering är "en riktig plåga att tatuera pga nyckelbenet". (Ska jag vara ärlig kändes det som att bli kliad av en nål, förutom det lilla lövet närmast armvecket, den sved).
 
Slutsats: Perfekt. Perfekt. Perfekt.
 
Nygjord (och fortfarande lite smutsig från färg och grejer, haha):
 

Kommentarer
Postat av: aina [fotoblogg]

Snygg tatuering! :)

Svar: tack! :)
Vilja - Train Eat Live

2014-02-13 @ 17:16:51
URL: http://ainaphoto.blogg.se
Postat av: Anonym

Gjorde sjukt ont nära armhålan! Haha. Värre än på ben

2014-02-13 @ 18:09:35
URL: http://sweetlife.devote.se
Postat av: anna

vilken fin tatuering :)

Svar: Tack så jätttemycket! :)
Vilja - Train Eat Live

2014-06-02 @ 20:32:45
URL: http://byannam.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin