A piece from my day

Vaknade upp med minimissarna sovande i fotändan. Det är alltid så svårt att lämna sängen då! 
 
 
 
Men man kan ju inte ligga och dra sig hur länge som helst, så till slut klev jag upp. Eller tja, ramlade upp kanske är en mer korrekt beskrivning, då jag fastnade med foten i täcket. Ramlade sedan vidare till köket och käkade tortellini till någon form av brunch (För det är ju inte aaaalls så att jag stekt trettio jävla pannkakor och kokat fem jäkla liter soppa de två senaste dagarna som jag borde äta av i stället. Inte alls. Suck, hjärnan). 
 
Drog på mig overallen, gick ut, insåg att det var tråkigt väder, suckade och åkte till stallet. Sedan blev det tråkiga vädret ännu tråkigare, så i stället för att rida ut (vilket inte var alls lockande när det spöregnar och underlaget fortfarande är täckt av snö) satte jag mig helt enkelt på golvet och borstade på fårskitarna. Sedan kom Barbie också, vilket blev lite kalabalik då fårskitarna tyckte att det var hur läskigt som helst - men sedan övervann mattekärleken och godissuget, så Märta kom i stället jätte jätte nära medan Silke stod på lite mer behörigt avstånd och tittade upp i taket. 
 
Bästa var nog när jag kliade på Barbie och hon började fnula runt med mulen (för hon är såååå himla kliig just nu) och helt plötsligt stod hon med mulen i Märtas ull och pillade. Vad hände med hela "jagärponnyochduärenkonstigfluffigsak"? Det hela blir helt enkelt så mycket roligare i och med det faktum att Barbie är lika stor som fårskitarna. 
 
 
 
(För jag är så bra på att vara seriös på bild)
 
Följde även hästarnas stig för att se var de går på dagarna. Den ledde ungefär femtio meter bort, rundade ett träd och gick sedan samma väg tillbaka till lösdriften. Ponnysarna är alltså helt enkelt så jäkla roliga av sig att de hänger i lösdriften hela dagarna.
 
 
Sofia kom och konstaterade att det är blött ute:
 
 
 
Och det var min dag det. Nu ska jag diska.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alice ツ

Sv; Åh vad synd :/

2014-02-08 @ 16:50:44
URL: http://www.byalicee.blogg.se
Postat av: Johanna

åh så söta!

2014-02-09 @ 12:52:17
URL: http://johannas.vionno.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin