En liten liten nöt, den var så söt

Sisådär trehundra år senare vaknade hon igen. Trollet. Flufftrollet. Boende i den felprogrammerade grottan belägen på andra våningen. Inte vaknade hon av någon sagoprinskyss. Nej nej. Snarare ett brutalt och hårt uppvaknande. Javisst. Av en väckarklocka som är jämförbar med militärens varningslarm vid kärnkraftsolyckor eller andra nationella säkerhetsrisker. Typ krig. 
 
Hur som helst. För två veckor sedan tog jag mig i kragen (alltså, är inte det uttrycket brutalt fult egentligen? Jag tänker hela tiden på när John Travolta rycker upp kragen på jackan, kammar bak håret och struttar fram som en påsatt flamingo när han ska vara cool i filmen Grease). Jag gick med på att börja äta LCHF. Efter åratal av tjat och gnat från min kära mormor. 
 
Och nu undrar jag varför jag inte började tidigare. De totalt och komplett urballade hormonnivåerna i kroppen har normaliserats, vikten är påväg nedåt efter en akut och kraftig viktuppgång det senaste året (pga urballade hormoner), hyn blir bättre för varje dag och sockersuget är som bortblåst. Go me! 
 
Jag har gått bärsärkagång på City gross, ICA maxi och Coop idag. Typ jag och alla pensionärer med extrapriskuponger. Anledningen till varför jag valde att göra det var dock för att djupdyka i sortimentet. Har inte riktigt bestämt mig vem som har bäst utbud än, så troligtvis lär jag behöva göra pensionärsresan fler gånger den närmaste tiden innan jag hittat min nisch. Hur som helst köpte jag Macadamianötter. Svingoda supernötter med inte alls särskilt högt kolhydratinnehåll och helt och hållet godkänt enligt LCHF-läran. Så nu är jag fetnöjd och satisfied. 
 
Jag hälsade på Sven-Orvar också. Den lille filuren. 
 
 
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin