Fira valborg rätt så mår alla bra!

Om en vecka stundar det årliga valborgsfirandet. Kvällen som förmodligen slutar med igelkottsdöd, gräsbränder, alkoholförgiftade tonåringar, våldtäkter och ett överfyllt väntrum på Akuten. Inte för att vara en partypooper eller så. Jag är bara... Realistisk!
 
Hur som helst. Naturskyddsföreningen har gått ut med tips om att checka igenom alla rishögar innan de tänds på, för att se så inga kottar har bosatt sig där. Jag rekommenderar därför alla rishögsägare att göra just det. Det finns inte så många igelkottar kvar så det skulle ju kännas lite dumt att ta död på ännu ett gäng. 
 
Sedan tänkte jag också tipsa om lite andra saker som kan vara bra att tänka på:
 
 1.  Elda inte upp skogen
 2.  Elda inte upp villakvarteren
 3.  ...Eller något annat än planerad rishög.
 4. Halsa inte en flaska vodka för att polarna tycker att det är coolt
 5. Krossa inte den uppdruckna flaskan vodka för att polarna tycker att det är coolt
 6. ... Du lär nämligen högst troligen ramla i nämnda krossade flaska pga utslaget balanssystem pga överkonsumtion av alkohol
 7. Kladda inte på personen du tror att du är kär i, för egentligen vet du nog inte ens vem personen (se punkt 4 för orsak)
 8. Skrik inte på främlingarna som är vänner till främlingen du precis kladdat på och som försöker få bort dig därifrån. Bara gå. Eller åla. 
 9. Försök inte att skrikande springa efter främlingarna du precis ofredat för att du tycker att de är "faan så oshyssta"
 10. Förolämpa inte akutpersonalen och försök att inte vifta och protestera så mycket. De försöker bara hjälpa dig efter att du blivit nedslagen och dumpad i en busskur av främlingarna du precis gjort ditt allra yttersta för att provocera.
 11. Skrik inte på polisen för att de ringer dina föräldrar efter att ha hittat dig halvt utslagen pga. överkonsumtion av alkohol. Du är minderårig, mentalt omogen och klarar dig inte själv.
 
Det här blir nog skitbra!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annie

Undrar om mina polare tycker det är coolt om jag halsar en flaska vodka...

2014-04-25 @ 20:10:10
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin