Midnatt råder, tyst det är i husen...

Bara jag som har en dygnsrytm som gått balalaika sedan vintern kom på intågande? Jag sover lite härs och tvärs rent tidsmässigt. Det är inte bra för mig att ha hemstudier varje dag. 
 
I alla fall, igår var en riktigt trevlig dag! Jag hade lyckats somna fullt påklädd ovanpå täcket på förmiddagen, när jag egentligen skulle vika tvätt (sånt som händer) och vaknade av att Annika ringde. Vi tog fjärilsbilen, köpte lussekatter och chokladmjölk och åkte vidare till stallet där vi satte oss i sadelkammaren och fikade medan hästarna åt sitt lunchhö. Stallfika är nog det bästa som finns, lite hipp som happ och man tager vad man haver. Bokstavligt talat - det fanns bara en mugg så jag drack min chokladmjölk ur Sofias fodermått. Men man får inte vara kräsen! 
 
Vi tog sedan in Sofia, borstade av busen och ställde fram vagnen. Selade på, rustade vagnen med Sofias täcken och körde sedan i väg på en snötur! Hur mysigt som helst! Det är perfekt att ha en stor och stabil rockard i det här vädret, för det är verkligen helt fantastiskt att köra i vinterlandskapet.
 
Nedan har ni en fin liten instagramfilm från turen!
 
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin