Katten skiter glitter och jag julstädar igen

Förra onsdagen var min lägenhet kliniskt ren. Och julpyntad. APPLÅDER!
 
Nu är den ett bombnedslag. Eller, den var det fram till ett par timmar sedan. När jag vaknar i morgon kommer den vara kliniskt ren igen. 
 
Höll på att dö lite förut när jag rensade kattlådan. Någon av kissarna kör all in christmasstyle och verkar tro sig vara en enhörning eller något. För vi alla vet att enhörningar bajsar glitter och bajsat glitter är precis vad någon av katterna gjort. MAN FÅR INTE SMAKA PÅ JULGLITTRET ÄVEN OM DET SER GOTT UT!!! 
 
Jag hade världens konstigaste mående i morse, tror det är sviterna av den extremt dåliga kosten jag hållt den senaste veckan. Jag vet att jag skulle vara duktig. Jag var det i en hel vecka. Nu har jag intagit både socker och mjölrik kost i en vecka och det ger mig både huvudvärk och magont som är jämförbar med en kniv i lungan. Inte för att jag någonsin haft en kniv i lungan, men ändå. Som tur är släppte det fram till lunch, (yeey!). Jag och Karro åkte till stallet vid 15, åt lussebullar och drack julmust i sadelkammaren och släpade sedan med Sofia (Dundertunnan) och Hedda (Fjordingen) ut på en ridtur. Jag på Fjordingen och Karro på Dundertunnan. Det blev mörkt snabbt men det gjorde inte så mycket - REFLEXER PÅ och hästar som kan vägen duger gott. 
 
De flesta vet väl vid det här laget att jag är väldigt mycket FÖR användandet av reflexer. Man kan helt enkelt inte synas för mycket! Därför tänkte jag dela med mig av dagens inköp, ett starkt tips:
 
 
De syns skitbra i mörkret och är hur varma och mysiga som helst = perfekt under vintern. Reflexa mer!
 
Tillägg: Jag vet att det inte är bra för katter att äta glitter (jag är faktiskt inte dum i huvudet) och det är utan räckhåll för katt-astroferna sedan långt innan jag skrev om det här. Så det behöver inte påpekas. Faktiskt.
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin