Fredagen den trettonde

Jag vet inte om jag ska kalla det flyt eller oflyt. Det beror väl lite på dagsformen förstås, så jag väljer att kalla det oflyt med flyt! 
 
Som varje dag skulle jag placera mig i bilen och åka till stallet. Väl i stallet inser jag att jag måste tanka. Och då menar jag inte "ah, nu börjar det bli dags att fylla på lite bränsle" utan "FUCK! JAG MÅSTE TANKA!!". Men det gör ju inte så mycket för det finns ju flera bensinmackar på vägen hem. 
 
Och ungefär tre och en halv sekund senare inser jag att jag glömt plånboken hemma. Första och enda gången jag glömt plånboken, och det enbart för att jag var tvungen att ha med legget till tentan. 
 
En begynnande oro av att få soppatorsk på hemvägen började växa, men jag hade ju liksom inget annat val att tanka. Skulle det inte gå vägen har jag ju faktiskt telefonen med mig så att jag kan ringa efter hjälp om jag torskar mitt i ingenstans... I mörkret... 
 
Såklart. Såklaaaart är telefonen stendöd. Stendöd. Och då menar jag inte stendöd som i "jag har glömt att ladda batteriet" för jag hade faktiskt gott om batteri när jag åkte hemifrån. Nej, jag menar stendöd som i "Tycker ni inte att det är lite KYLIGT här ute? Jag tycker faktiskt inte att det är ett bra tillfälle att fungera då! Hasta la vista, nu drar jag med mjukvaran till Thailand"-död. Och då är man skapligt okontaktbar när man är en telefon. 
 
Happ. Oddsen lutar alltså mot att torska på en mörk landsväg utan kontakt med varken omvärld eller cybervärld. Jag kan inte ens dela med mig av mitt lidande på Fejsbook :(((
 

Har inget annat val än att chansa. Jag måste ju hem. Det funkar liksom inte att sova på gödselstacken hela natten! Inser efter ett tag att, fan, det här går ju bra! Jag kommer klara mig!
 
Och så ser jag blå sirener framför mig. 

Trafikkontroll. 
 
Och jag har ingen plånbok. Och alltså inget körkort med mig. FML. 
 
Inser när jag är ynka 20 meter ifrån att trafikkontrollen är på motsatta körfältet. Jag har nog aldrig velat dansa så mycket som då!
 
I survived!!!!
 
Nu ska jag äta popcorn!
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin